Οι υπηρεσίες μας

trianon luxury apartments & suites

Παροχές

Τις υπέροχες εγκαταστάσεις μας συμπληρώνουν οι μοναδικές υπηρεσίες μας για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών μας.

Πάρκινγκ

Σας προσφέρουμε στεγασμένο χώρο στάθμευσης για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να εξερευνήσετε χωρίς άγχος την πόλη με τα πόδια. Το πάρκινγκ είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ώρο στο ημερήσιο κόστος των 10€ ανά όχημα. Για τη χρήση αυτού, θα πρέπει να παραλάβετε την κάρτα εισόδου σας από την υποδοχή μας.

Γυμναστήριο

Σας παρέχουμε μία ευρύχωρη αίθουσα εκγύμνασης με σύγχρονο εξοπλισμό για να γυμναστείτε ακόμη και στις διακοπές σας. Οι ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου είναι από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.

Υπηρεσία Δωματίου

Μία από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι η καθαριότητα του δωματίου σας. Το προσωπικό μας φροντίζει καθημερινά για τη διασφάλισή της και παράλληλα, σας αναπληρώνει τις κάψουλες του καφέ, το τσάι και το νερό σας.

Υπηρεσία Μασάζ

Χαρίστε στον εαυτό σας μία ξεχωριστή εμπειρία αναζωογόνησης με ένα χαλαρωτικό μασάζ. Κάντε ένα δώρο σ’ εσάς και τον σύντροφό σας απολαμβάνοντας μαζί στο δωμάτιό σας την υπέροχη εμπειρία του μασάζ.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

Υπηρεσία Καθαριστηρίου

Το κατάλυμά μας συνεργάζεται με καθαριστήριο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και να μη χρειαστεί να ασχοληθείτε με την καθαριότητα των ρούχων σας στις διακοπές σας.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

Μεταφορά

Μπορούμε να κανονίσουμε τη μεταφορά σας από / προς οποιοδήποτε λιμάνι / αεροδρόμιο στην Κρήτη.

Concierge service

Ας σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τις εμπειρίες σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Μαθήματα Yoga

Απολαύστε ένα μάθημα Vinyasa ή Power Yoga. Χαλαρώστε ή και γεμίστε το σώμα σας με ενέργεια και χαρά! Νιώστε πιο γεμάτοι, ανανεωμένοι και δυνατοί. Το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα το επίπεδο του ασκούμενου ή τις ανάγκες του.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.